Fire at Sea (2016)



Rambo: First Blood Part II (1985)

Žanr: Akcija | Avantura | Triler
Dužina trajanja filma: 1h 36min


Opis Filma: Ratni veteran, bivši pripadnik Zelenih beretki John Rambo (Sylvester Stallone) izdržava kaznu u jednom federalnom zatvoru. Američke vlasti su dobile informaciju da su neki vojnici koji se vode kao nestali u akciji u vijetnamskom ratu vjerojatno još živi u zarobljeništvu.






















Neispravne sadržaje prijavljujete Ovde
Video secka/koči - Dugo se očitava
– Može biti da je video veoma visoke HD ili MP4 rezolucije, pa je vaša internet konekcija spora – trebate dati vremena da se video normalno učita u tom slučaju, staviti pauzu na video, i sačekati neko vreme da se video učita (baferuje) pa potom pustiti video. 
– Server je preopterećen, ili veliki broj korisnika gleda isti video u momentu, u tom slučaju pokrenuti video posle par minuta ili časova opet.
– Trebate da očistite Cash, Cookies, DNS Cash, History iz privremene memorije HDD.
- Poštovani, u slučaju da ne možete da pustite video sadržaj, isključite Ad-Block ili/i pokušajte sa drugim pretraživačem, napominjemo, mi ne streamujemo video sadržaj tako da ne možemo ni uticati na njega, sve reklame što se pojave su reklame od samog hostera,Da pustite Film samo kliknite na Gledaj Film dugme. Opširnije objašnjenje i tutorijal kako pustiti Film možete pogledati Ovde Hvala i uživajte u gledanju.

Similar Videos

0 коментара: